Kom visst av mig lite med bloggandet...

Men kul att se att några besöker den titt som tätt ändå! 
 
Kan uppdatera lite snabbt. Tränandet och tävlandet går framåt och vi har börjat starta några Msvb:5. Och senast i vår fjärde start i klassen lyckades vi knipa ett kval till MsvA! Det är knappt jag vågar skriva det men det är faktiskt vårt mål för året att kunna starta nån MsvA i höst. Så detta känns ju definitivt som ett stort kliv närmare det målet.
 
 
Jag är ganska nöjd med Bastil, däremot kändes han lite matt för dagen vilket inte är så konstigt då det var extremt varmt. De två största grejerna jag inte är så nöjd med är serien och skrittpiruetterna. I skrittpiruetterna så vågade jag inte använda skänklarna för mycket då han på förra tävlingen hoppade runt på bakbenen när jag tog i lite för mycket istället och sen travade emellan piruetterna. Så jag tänkte att i utbildningssyfte är det väl bättre att han stannar lite med bakbenen just idag när han inte kändes riktigt framme för skänkeln - men i alla fall behåller lugnet. Han kan göra jättefina skrittpiruetter hemma men uppenbarligen är de fortfarande en skör punkt på tävling titt som tätt. Seriebytena började bra, men jag tyckte även där att han kändes lite matt och inte bjöd och därför tog jag i lite för mycket på sista vilket resulterade i att Bastil sparkade efter min skänkel i protest.... Hehe, jaja. Synd eftersom han är så duktig på serier och det kostar mycket poäng men samtidigt så får ju jag ta på mig det felet helt. Jag tror att det jag gjorde "fel" egentligen var att inte rida "fram" mer framåtbjudning i honom på framridning, utan jag lät honom gå lite halvseg för att jag var så nöjd över att han var "lugn".
 
Hur som helst tar vi med oss en god portion rutin och faktiskt också ett av två kval till nästa klass! Inte helt fel. :)